nimue-peeling

 

 

 

Bio-Lacto Peel och Penta Salaic Peel

Ultimata professionella polymer-peeling-system som är vetenskapligt utvecklat. Båda dessa system börjar med det intensiva enzymatiska exfolierings systemet baserat på lipas-och proteasenzymer med stabiliserad papain, bromelain och botaniska hyaluronsyra för att förbereda huden.

Dessa progressiva hudpeeling behandling löser upp döda hudceller och rengör porer och problematisk hud, vilket resulterar i en mjukare, förfinad hy.

Bio-Lacto Peel

nimue-bio-lacto-peelVetenskapligt utvecklat för hyperpigmenterad och miljömässigt skadad hud. Bio-Lacto Peel är en hudblekande formulering som kombinerar 7 ämnen. Ett komplex av syror baserat på mjölksyra, glykolsyra, citronsyra, mandelsyra och pyrodruvsyror, som ger en jämn penetration och absorption för effektiv exfoliering utan att överstimulera hyperpigmenterad hud.

Penta Salaic Peel

nimue-penta-salaic-peelVetenskapligt utvecklat för problematiska, igentäppta och feta hudtillstånd. Penta Salaic Peel ger en ytligt peeling för problematisk hud. Urvalet av de aktiva beståndsdelarna i det polymera systemet är salicylsyra, azelainsyra, pyrodruvsyror, extrakt  av videbark och glykolsyra.

Läs mer om Nimue

http://www.nimueskin.com/prof_treatments.html

Nimues konsumentprodukter kan köpas här.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *